maanantai 26. heinäkuuta 2010

Vanhoja kuvia




Tässä muutama vanha kuva nukkekodista koska menin ja poistin vanhat tekstit ja kuvat. Tässä yläpuolella nukkis on aikalailla alkutekijöissään. Talo on rakennettu itse 9 mm koivuvanerista. Katto ja takaseinä ovat kovalevyä. Seinät ja lattiat ovat hieman vääriä mutta se ei oikeastaan haittaa. Talon mallin otin netistä norjalaiselta nukkekoteihin liittyvältä sivulta. Muuten kaavat ym. on itse piirretty. Huonejako on seuraava: yläkerta (oikealta vasemmalle) makuuhuone, aula, kylpyhuone, alakerta: olohuone, aula/eteinen/ruokatila, keittiö.


Tässä toisessa kuvassa talon huoneet ovat saaneet hieman tapettia seiniinsä (kangasta). Nykyään neljästä huoneesta löytyy jo lattiat ja myös makuuhuone on tapetoitu. Kylpyhuone on tasan yhtä keskeneräinen kuin kuvassa.

Eli aika ihana tuosta on tulossa vaikka itse sanonkin!:) Kunhan vaan saisin kaikki perusjutut valmiiksi niin pääsisi sisustamaan...

2 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Mukavan näköinen talo.

Minä menin päivittämään oman "blogini" ja se muuttui myös ihan muuksi ja asetukset mihin sattui. Nyt ole tyytynyt siihen muotoon kuin mikä on ja varon päivittelemästä turhan usein ohjelmistoja. Harmittaa jos joutuu poistelemaan. Usein blogeissakin on paljon tietoa ja omaa päiväkirjaa raknetelusta jne.

Mare

Anne kirjoitti...

Ihan hyvän näköinen talo sinulla on mutoutumassa. Jatkoa odotellaan...